Rólunk

Szakmai hordozható számítógép akkumulátor forgalmazó vagyunk. Közvetlen együttműködünk a külföldi hordozható számítógép akkumulátor gyártókkal és a logisztikai központokkal. Kiváló minőségű hordozható számítógép akkumulátorokat biztosítjunk a legkedvezőbb áron.

Számos hordozható számítógép akkumulátorokat kipróbáltunk és ellenőrztünk, amelyek különböző gyártótól származnak. Csak olyan gyártót választjuk ki hosszú távú partnerként, amely a legjobb hordozható számítógép akkumulátort készíti. A különböző gyártók közötti minőségi különbségek igen eltérőek lehetnek. A költségek csökkentése érdekében egyes hordozható számítógép akkumulátor gyártók rossz minőségű alkatrészeket használnak, így a legolcsóbb árat adhatja meg az ügyfeleknek. Ettől kezdve azonban biztos lehet benne, hogy nem találja az alacsony költségű, olcsó hordozható számítógép akkumulátorokat a honlapunkon. Az akkumulátorunk megfelel az OEM előírásoknak, amely kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorokból készül, mint például a Sony, a Panasonic, a Sanyo és a Samsung. A legjobb minőséget, teljesítményt és árat kínáljuk a hordozható számítógép akkumulátorok területén. Meggyőződünk, hogy az akkumulátorok megfelelnek vagy meghaladják az OEM előírásokat.

Szem előtt tartjuk, hogy az ügyfelek a legfontosabb eszközünk. Az Ön elégedettsége a legfontosabb feladatunk. 30 napos visszatérítési időszak csak egy része az ügyfeleink iránti elkötelezettségünknek. Ugyanolyan szintű szolgáltatást nyújtunk Önnek, mint más jó hírű és becsületes forgalmazók. Célunk az, hogy oldja meg az akkumulátor problémáját. Reméljük, hogy üzletet folytasson velünk, és ajánljuk termékeinket családtagjainak és barátaknak. A bizalom és tanácsadás a javulás hajtóereje!

Felelősségi nyilatkozat:
  • A cégünk által forgalmazott akkumulátorok csereakkumulátorok, melyek a számítógépgyártók egyes termékeihez használhatók.
  • Az ilyen vállalatok hivatkozott terméknevei vagy védjegyei csupán az akkumulátoraink és a gépeik közötti egyezés azonosítását szolgálják.
  • Cégünk és ez a weboldal nem áll kapcsolatban, nem engedélyezett, nem engedélyezték, nem forgalmazzák ezeket az eredeti számítógépgyártókat, és a weboldalunkon található termékeket (csere) sem gyártják vagy értékesítik az ilyen gyártók engedélyével.