ÚJ MSI BTY-M6K akkumulátor (52.4Wh, 3 cellás)

MSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátor
MSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátorMSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátor
ISO-90001 ISO-90002 Before placing an order please check your old battery's model name at first, ensure the Battery Model Name is BTY-M6K(11.4V,4500mAh 52.4Wh),not is BTY-M6J(11.4V,5700mAh,64.98Wh). Since BTY-M6K and BTY-M6J batteries are very similar, but not the same battery.

MSI BTY-M6K akkumulátor - utángyártott

Nincs raktáron
 • SKU : HUB1261
 • Állapot : Helyettesítés, 100% új
 • Feszültség: 11.4V
 • Kapacitás : 52.4Wh
 • cellás : 3 cellás
 • Típus : Li-Polymer
 • Szín : Black
 • Méret : *mm(L x W x H)
Warranty
Note : 1. 11.4V and 11.1V are compatible, they are in common use. 2. Before placing an order please check your old battery's model name at first, ensure the Battery Model Name is BTY-M6K(11.4V,4500mAh,52.4Wh), not is BTY-M6J(11.4V,5700mAh,64.98Wh). Since BTY-M6J and BTY-M6K batteries are very similar, but not the same battery.3. If your old battery's capacity is 4500mAh please order the "BTY-M6K" battery, if the capacity is 5700mAh please the "BTY-M6J" battery
Termékleírás
Kiváló minőségű, hosszabb élettartam

Erős állóképesség, energiatakarékos, jó A+ cellákatz –Új MSI BTY-M6K akkumulátor

Jellemzői a mi laptop MSI BTY-M6K akkumulátor:
 1. Mindegyik MSI BTY-M6K akkumulátor a kiváló minőségű, teljesen új lítium-ion akku készül, amelyeket a gyártó közvetlenül biztosítja. Alacsonyabb ár, de hosszabb élettartam.
 2. Minden akku rendelkezik a CE, az UL, a ROHS, a ISO9001 / 9002 tanúsítványal. A termék tervezése megfelel, vagy meghaladja az OEM szabvány követelményeit. A stabil árambevitel és tartósság biztosítása érdekében az akku felületét és rögzített szigetelőjét jó anyagokból készítse.
 3. Az MSI BTY-M6K akkumulátor szerint 1: 1 arányosan tervezik, és mindenben megegyezik az eredetivel, 100%-os kompatibilis. Eredeti áramkör tervezése, független védelmi áramkör, túltöltés, túlterhelés, túláram, magas hőmérséklet és rövidzárlat védelme.
 4. Erős burkolat, finom textúra, kiváló feldolgozás, magas hőmérséklet ellenállás és kopásálló.

Kiváló minőségű MSI BTY-M6K akku értékesíti a Batterybuy.hu, amely alkalmas a számítóképre, vagy javítja az eredeti akku teljesítményét. A legszigorúbb szabványok szerint készülnak az akku , és szigorú kiválasztási és minőségellenőrzési folyamatot végezik, megfelelnek a CE szabványnak. Versenyképes áron kínálunk nagyobb kapacitású akku. A Magyarországról származó új laptop MSI BTY-M6K akkumulátor gyorsabb szállítással, legjobb árral és legjobb értékesítés utáni szolgáltatással rendelkezik.

Biztonsági technológia
 • A. OSZTÁLYVÉDELEM
 • VÉDELMI VÉDELEM
 • TÚLFESZÜLTSÉG VÉDELEM
 • ESD VÉDELEM
 • ÜZEMELTETÉSI VÉDELEM
 • TÁROLÁSI IDŐVÉDELEM
 • TÖRTÉNŐ VÉDELMI VÉDELEM
 • INTELLIGENS VÉDELEM
 • RÖVID CIRCUIT VÉDELEM
 • TÚLFESZÜLTSÉG VÉDELEM
 • ELEKTROMÁGNESES
 • HATÁSVÉDELEM
Kompatibilis

Jegyzet: Rendelés előtt az akkumulátor és a számítógép modelljét ellenőrizze, és vizsgálja az akkumulátor megjelenését. Ha nem határozhatja az akkumulátor , a késedelmek elkerülése érdekében forduljon az online szolgáltatókhoz. Bármilyen probléma merül fel a vásárlás során, forduljon hozzánk. Mindig készen állunk a probléma megoldására online.

Szállítási módok
Laptop akkumulátor szállítási módjai Magyarországról
Fizetési módok
payment methods of Hungary Laptop Battery
Garancia
Miért válasszon minket

100%-os biztonságos fizetés
A Batterybuy.hu nagy figyelmet fordít az ügyfelek személyes adatok védelmére. Minden szükséges lépést megtettünk annak érdekében, hogy a vásárlási élmény 100%-os biztonságos és megbízható legyen. Vásároljon bizalommal MSI BTY-M6K számítóképre alkalmas akkumulátor !

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Megígérjük, hogy az laptop MSI BTY-M6K helyettesítő akkumulátor 30 napig ingyenes lesz. Ha nem elégedett a termékkel, akkor azt közvetlenül nekünk visszaküldheti.

1 évi garancia
12 hónapos javítási szolgáltatást kínálunk az MSI BTY-M6K laptop kompatibilis akku! Ebben az grancia időszakban a nem emberi sérült termékek ingyenesen cserélhetők, és minden ebbő származó szállítási költséget viselni fogunk.

Kivaló minőségű termék választása
A Batterybuy.hu szigorúan kiválasztja a szállítókat. A szállítónkat szakmai minősítési rendszerén keresztül kezeljük. A rendszerben kiválasztjuk a legjobb szállítót, és optimalizálja a beszerzési folyamatot, tartja fenn az átfogó termékkategóriát. Biztosítjuk azt, hogy minden termék feleljen meg a minőségi szabványoknak és a felhasználói követelményeknek.

Kedvező ár
Gyári közvetlen értékesítés, és a legjobb áron vásároljon egy jó akkumulátort Magyarországon!

Gyors szállítás
Garantáljuk, hogy a megrendelés kézhezvételétől számított 24 órán belül feldolgozásra és szállításra kerül sor. A szállítás után a visszaigazoló e-mailben megkapja a termék nyomkövetési számát.

Aggodalommentes értékesítés utáni szolgáltatás
Szakmai csapat azonnali szolgáltatási hozzáférést biztosít.

FAQs

Q: Gyan lehet meghosszabbítani az MSI BTY-M6K akkumulátor élettartamát?

 • 1Ha nem töltődik, húzza ki a töltőt vagy távolítsa el az MSI BTY-M6K laptop akku.
 • 2Tartsa a berendezést és az akkumulátor hűvös, száraz helyen (A fűtés megsemmisíti az akkumulátor ).
 • 3Kapcsolja ki a szükségtelen programokat, csökkenti az energiafogyasztási programokat.
 • 4Kapcsolja ki vagy használja a hibernált módot, hogy minimálisra csökkentsék az akkumulátor .

Q: Mi a különbség az OEM akkumulátor között?

Nincs különbség. Az egyetlen különbség az, hogy az akku nincs címke vagy márka. A fogyasztók gyakran úgy gondolják, hogy az eredeti számítókép akkumulátor a márkanév előnyeit, mint például az Apple, a Dell, a Toshiba és a Hewlett-Packard. Valójában az eredeti számítókép akkumulátor egy harmadik fél különböző összetevőinek felhasználásával gyártják. Az akkumulátorok gyártásához ugyanazt a számítókép gyártója által használt akkumulátor összetevőit használjuk. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztók egy ugyanolyan minőségű számítókép akkumulátor vásárolhatnak, mint az eredeti akkumulátor, de az ára jelentősen alacsonyabb az eredeti akkumulátor .

Q: Hogyan tudom, hogy az MSI BTY-M6K akkumulátor kompatibilis-e a számítóképemmel?

 • 1Először találja meg a számítógép hátoldalán levő logó modelljét és az akkumulátor levő alkatrész számát. Ezután ellenőrizze, hogy van-e ez a modell a termékkompatibilitás listáján.
 • 2Hasonlítsa össze a feszültségét és kapacitását az akkumulátor, ezután nézze meg a képet, és ellenőrizze, hogy az új akkumulátor felülete és alakja megegyezik-e a régivel.
 • 3Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk.

Q: Az helyettesítő MSI BTY-M6K akkumulátor új vagy felújított?

Teljesen újak az akkumulátoraink. Nem adunk el régi, használt vagy felújított akkumulátor . Az MSI BTY-M6K akkumulátor csak a legjobb akkumulátor és alkatrészeket használjuk, hogy biztosítsuk a biztonságot és az értéket.